Jahodovo – jogurtová pena

Uložiť
Prihláste sa pre možnosť uloženia receptuClose

Nemáte účet? Zaregistrujte sa

AngieBakes

Ingrediencie

  • 250g jahôd
  • 200g bieleho jogurtu
  • 60g SweetFamily práškového cukru
  • 20g želatínového prášku za studena
  • 200ml smotany na šľahanie
  • nastrúhaná kôra z 1 limetky

Jahody umyjeme, nakrájame a tyčovým mixérom vymiešame do hladkého pyré. Pridáme práškový cukor, limetkovú kôru a biely jogurt a ručnou metličkou vymiešame do hladka. Smotanu vyšľaháme do tuha a opatrne primiešame . Nakoniec pripravíme želatínu podľa návodu a pridáme k jahodovému krému. Nadávkujeme do pohárikov a uložíme na 5 hodín do chladničky. Pred podávaním ozdobíme jahodami a nasekanými pistáciami. Z tejto dávky vyjde 6 kusov.

Zdieľať

Vložiť komentár