Ingrediencie
- 170g maslových keksíkov
- 170g malín
- 115g SweetFamily kryštálového cukru
- 250g jemného nízkotučného tvarohu
- 250g smotany na šľahanie
- 1 balík želatínového stužovača za studena
- 1 lyžica kakaa
- 5 lyžíc masla
Postup
Keksíky pomelieme na jemno, pridáme kakao a rozpustené maslo a spracujeme rukou. Natlačíme na dno 18 cm tortovej formy a uložíme do chladničky. Maliny spolu s cukrom rozmixujeme tyčovým mixérom a primiešame k nim tvaroh. Smotanu na šľahanie vyšľaháme dotuha, primiešame malinovo-tvarohovú zmes a nakoniec aj želatínový stužovač pripravený podľa návodu. Krém nalejeme na keksíkový korpus a uložíme na noc do chladničky. Pred podávaním ozdobíme malinami.
Zdieľať